Samsung Note 8 | Fungsi Baru

Nafas baru untuk Samsung meletakkan note series di mata dunia. ini apa yang aku suka dan kurang suka. saksikan !

Social Media:
Twitter: https://twitter.com/fazlihalimmedia
Insta: https://www.instagram.com/fazlishahhalim
Psn ID: anceaway
Snapchat: fazlishahhalim

Email: fazlishahhalim@gmail.com

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

20 Responses to “Samsung Note 8 | Fungsi Baru”

  1. Arif Iskandar says:

    Salam.. bro fazli, beli phone dekat lazada okay ke ? Ingat nak cari note 8

  2. gila bola m says:

    Bypass gimana ya caranya

  3. Sahimi Abraham says:

    bahasakan diri kau tu "saya" bru sopan skit hishh, kondem note 8 lelebih plk, mgkin tknologi smsung la tu buat bteri kecik utk phone skrin bsr, tp than lma, inovasi smsung la tu, xkn asyk2 nk bteri bsar, nti nk letak mna? hbis fgsi lain trgnggu. mcm pendrive la ngek, dlu bsr tp storge kcik, skrg kcik tp storge bsr. inovasi

  4. Hafiz Yaakob says:

    Fingerprint nya tu sampai ke

  5. azlan muhd nor says:

    nak beli time2 skrg rugi sbb phone android cpt jatuh harga.

  6. Abgmohdaiman Afif says:

    Apple:Haih Samsung jugak ada
    dual setup kamera

    Xiaomi:Hooooray……Samsung dual camera

    LG:Bagus,sekarang Samsung pun ada dual camera

    Plz…..reply

  7. Muhamad Hafiz says:

    Kau ni sembang lebih. Fon x pkai lagi nk sembng cm haree

  8. Captain Mango says:

    GG bro. Tapi harga cekik darah siot. Aku takley move on dia punye ram beb. Haha

  9. Farra Elena says:

    Kena bykkan lg belajar buat review. Aku bangga tgk anak melayu buat tech review, tp hurmm… dr cara penyampaian, isi kandungan, cara kritikan x bape professional la, sbb ape yg ko sampaikan dlm video2 ko ni org jadikan sbg guidelines sblm membeli tau. Follow Marques Brownlee. The ultimate gadget youtuber. All the best to u.

  10. Farra Elena says:

    Aku tak fhm psl ape ko nk highlight psl harga Note 8 ni. Pdhal ko sndri dh sebut yg harga Iphone lagi mahal. Aku perasan mmg ramai yg slalu komplen harga fon Samsung mahal walaupun lebih murah dr iphone. Tp kalau iphone jual mahal org x komplen. At least samsung jual dkt 4k BUT u get a complete set, bkn mcm iphone nk kena tambah itu ini smpai beratus2. Ko tgk Tab S3 tu. Harga bwh 4k, org bising kata mahal. Tp ipad yg terbaru tu mahal cm gila xde org nk kondem, apesal? Psl headphone jack tu, omg. Mcm x caya lak aku dgr ko request samsung buang headphone jack. Aku baru je subscribe channel ko, but sadly, i'm unsubscribing.

  11. Mazaservises17 Wakjoo says:

    Iphone x tu boleh ke buat pin

  12. firdaus nasir says:

    Kena banyak follow video review mat salleh mcm mana depa review . Kita nak jadi buyer guide soo gunakan ayat yang proper untuk nyatakan kelemahan bukan mengkritik kelemahan sesebuah device.

  13. Liza Tahir says:

    Saya baru pakai note 8 dalam 1 bulan n saya sangat2 berpuas hati dengan performance note 8 … banyak features baru n samsung tak pernah kecewakan saya … samsung never fail to amaze me …

  14. zulhairie official says:

    Fazli bile nak beli note 8 dan video unboxing

  15. Unknown says:

    Aku nk tegur satu je, bateri kecik tak bermaksud cepat drain tpi bergantung kepada processor, snapdragon mmg bagus dlm control battery, tak guna kalau battery besar tapi processor mcm harem, aku ckp dri pengalaman coz im note8 user:)

  16. Wn Hafizi says:

    Salam. Bila nk buat unboxing note 8?

  17. Azrul Amrie says:

    Please buat review pasal samsung galaxy j7 prime

  18. Amar Hakimi says:

    Thaks

  19. Man Chai 0198281398 says:

    Samsung galaxy note 8 boleh bawa di pesawat.

  20. Noor Eliaaa says:

    hmm boleh tak buat review samsung gear s3 classic ?

Designed by Gamma